Vitamina B1 (tiamina)

La vitamina B-1(tiamina) te propietats anti-depressives, i tonificants. Cura la polineuritis, el beri-beri, i la malaltia de Wernicke-Korsakoff (trastorn mol greu, sovint fatal, derivat de l’alcoholisme).

Summament útil contra l’esclerosi múltiple, la miastenia gravis. Coneguda con la “vitamina del caràcter” pel seu impacte sobre el sistema nerviós i el seu efecte beneficiós sobre la salut mental. Produeix també un augment sobre les capacitats d’aprenentatge. L’abundància de tiamina no solament afavoreix la digestió dels aliments, sinó que elimina l’àcid pirúvic a la sang, la presència del qual disminueix l’agudesa mental, a més de dificultar la respiració i comprometre la funció cardíaca. La suplementació amb tiamina incrementar la coordinació motora, accelera el temps de reacció, millora la motricitat fina (connexió ull-ma), i la velocitat dels moviments voluntaris.

Pero si tot això fos poc, trata eficaçment l’herpes zoster. La tiamina. la vitamina C i la cisteïna conformant un poderós trio antioxidant per combatre l’acetaldehíd -conegut carcinogen, mutagen e iniciador de radicals lliures i encadenament proteic (cross-linking) -. Aquest químic semblant al formaldehíd, que la seva forma alcohòlica (formol) que serveix per a conservar cadàvers a les facultats de medicina, sorgeix al fetge a partir de l’alcohol que bevem o que el nostre cos produeix, danyant els seus teixits i els del cervell.

La quantitat mínima imprescindible: 0,0015g. Dosis optima personal: entre 0,2 i 1 g.

* font: https://blog.terapiametabolica.com/megavitaminas

aixeca't

Blog sobre Esclerosi Múltiple

Deixa un comentari