¿Anti-Lingo-1(Biogen)…¿nova teràpia per la EM?

L’hi tinc l’ull des de far uns dies ha aquest tractament/teràpia de Biogen Idec.(Tysabri, Avonex, Rituxan, Tecfidera, y Fampyra).
Aquest tractament es una novetat per que fins ara l’objectiu ha sigut frenar o desaccelerar la progresio de la malaltia, però ara tenim un tractament que te com objectiu reconstruir la capa de greix que és diu mielina que aïlla els nostres nervis, però son atacats per l’esclerosi múltiple, això no nomes tindria que detenir o ajudar a la progressió; però anti-lingo-1 te l’objectiu de crear nova mielina, per a repondre la mielina que hagi sigut atacada. Això no nomes tindria que ajudar a frenar o detenir la progressió de la malaltia, si no que han sort revertira alguns dels efectes de la EM mes “permanents” amb els que molts de nosaltres estem atrapats.

Lingo-1 és una proteïna que els nostres cossos a mida que envellint s’inhibeix la producció de mielina. Per tant, d’aquí el sentit “Anti-Lingo-1” respecte al que fa la teràpia. Aquesta teràpia detenir(anti) la producció de Lingo-1 per que el cos pugui remielinitzar els nervis i reparar el dany que la EM fa al SNC. Això és el que em va crida enormement l’atenció. Inclòs alguna vegada havia fet una ullada a les possibles teràpies amb cèl·lules mare. I si, crec que aquesta es un pas en la direcció correcta, mes a prop del problema arrel.

I que diuen els assajos clínics que he pogut mirar, doncs els resultats semblant bastant prometedors.
El que mes m’emociona d’aquest tractament es que finalment tindrem( o estarem a prop de tenir-lo) això no solament desaccelerar la progressió de la malaltia, sinó que també la reverteix, l’ho que pot tornar a les persones alguna cosa que EM( o alguna malaltia desmielinitzant) ha eliminat. No entenc com es que això tan esperançador,i amb tantes expectatives no es parlar mes, com quan començaven ha sortir els primers medicaments orals, clar que prendre una píndola va ser realment genial, però es que aquí estem parlant de poder revertir potser part del dany que la EM ha fet, i això m’emociona.

aixeca't

Blog sobre Esclerosi Múltiple

Deixa un comentari