Tysabri(natalizumab) vs Ocrevus(ocrelizumab)

Bé, aquest post és un petit dubte que tinc. L’any passat, principis, vaig fer el canvi de medicació de Tysabri®(natalizumab) a Ocrevus®(ocrelizumab), portava més de 3 anys amb natalizumab(Tysabri®), han tot el que comporta (parèntesis sense medicacio 3 messos,possibles vacunes…), a més soc portador del virus JC. I als 3 mesos el desitjat canvi que és va fer pregar, casi ven be 2 anys que l’administració no feia, estava aprovat a Europa(EMA), però aquí trigava.

Ara a l’abril tindre la tercera dosis, aquest medicament s’injecta per via venosa cada 6 mesos. I no sé que dir, seran les vacunes, el canvi de medicació, les calors de l’estiu(que encara no he fet net), la veritat es que tenia bones vibracions han aquest canvi, però a dia d’avui el Quim no es el Quim que era; vull pensar que això canviara.
He llegit, m’he intentat informar sobre aquest medicament, hi trec una petita conclusiu, el medicament te bona pinta, i bona critica; vull pensar que la meva situació actual canviara. 😉

Quina es la vostra experiència, si la teniu, han ocrelizumab(Ocrevus®)?

aixeca't

Blog sobre Esclerosi Múltiple

Deixa un comentari